Naslovna > Vijesti > ICCCR u Engleskoj

Nakon 28 godina

ICCCR u Engleskoj

Četiri godine nakon posljednjeg okupljanja u Rimu, International Citroën Car Club Rally (ICCCR) vraća se u velikom stilu u Englesku nakon 28 godina (1984.).

Od 9. do 12. kolovoza, u toplicama Harrogate, tom se prigodom okupilo više od 1 800 vozila Citroën iz različitih razdoblja kako bi proslavili legendu o Citroënu. Riječ je o događaju kojem su prisustvovali zaljubljenici u chevrone iz cijelog svijeta...

 

Organiziran u suradnji s društvom Amicale Citroën Internationale (ACI), International Citroën Car Club Rally (ICCCR), utemeljen 1973., poziva sve kolekcionare da susretom koji je jedinstven u svijetu proslave povijest marke Citroën. Posljednje izdanje u Rimu okupilo je više od 2 400 automobila na veliko zadovoljstvo desetak tisuća posjetitelja. Ove je godine Engleska domaćin legendarnog susreta. Za ovo, petnaesto, izdanje okupilo se preko1 900 automobila iz različitih razdoblja i preko 3 900 sudionika koji su s velikim brojem obožavatelja podijeliti strast prema marki Citroën.Tri britanska kluba, koji su organizirali susret, učinili su sve kako bi i ovogodišnji doživljaj bio nezaboravan:- izložbe vozila nastalih od 1919. do naših dana (automobili, furgoni, prototipovi …); od čega jedanaest automobila iz muzeja Citroën;  izbor najotmjenijih sudionika;  testne vožnje;  izleti u Yorkshire u jedinstvenim modelima; burza rezervnih dijelova; koncerti, vatromet i ostale lokalne veselice.

Datum objave: 14/08/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook