Naslovna > Automobili > Opel > Insignia > Insignia Country Tourer

Novi član Opelove porodice

Insignia Country Tourer

Za pokretanje ove Insignije biće zadužena dva motora – 2,0 litarski SIDI Turbo i 2,0 litarski CDTI sa po 250, 195 ili 163 „konja“...

Poznto nam je da je Opel Insignia Tourer izuzetno praktičan automobil, ali u novoj karavanskoj izvedbi, u kojoj je predstavljen, čini nam se još praktičniji. Nisu samo Audi, Škoda i Volvo kompanije koje nude nešto robusnije i sposobnije varijante svojih karavana, isto to sada čini i Opel, koji je javnosti predstavio novu Insigniju Country Tourer.

 

Ovaj model je zasnovan na karavanskoj varijanti Insignije, i dobio je, sem pogona na svim točkovima, lukove točkova, kao i donje dijelove branika koji su sada u mat crnoj plasitici. Odličnom držanju na podlozi Opel Insignija Country Tourer može da zahvali elektronskoj diferencijali sa ograničenim proklizavanjem, koji se brinu da bi točkvoi u svakom trenutku imali potrebnu količinu, u zavisnosti od uslova na cesti.

 

 

Nova linija Insignije zvanično će da bude kompletirana kroz svjetsku premijeru na Sajmu automobila u Frankfurtu, koji će da se održi u septembru ove godine. Nakon tog debija, javnost će da bude potpuno upoznata sa novim članom Opelove porodice. 

 

 

Datum objave: 04/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook