Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Izašla treća i posljednja epizoda serijala „Koncentrovana sloboda“

Jeep Avenger

Izašla treća i posljednja epizoda serijala „Koncentrovana sloboda“

Novi Avenger je prvo Jeep vozilo sa prednjom vučom koje ima standardnu opremu uz Selec-Terrain® i Hill Descent Control, koji ga uz klirens od 200mm, pristupni ugao od 20 stepeni i izlazni ugao od 32 stepena, čineu segmentu vozilom za sve terene i sve vremenske uslove...

Dostupna na YouTube kanalu brenda Jeep®, uspješna digitalna serija „Koncentrovana sloboda” dobija epilog i prikazuje karakteristike modela Avenger, prvog potpuno električnog Jeep® terenca. Kraj putovanja modela Jeep® kroz Dolomite u digitalnom serijalu „Koncentrovana sloboda” u potpunosti posvećenom novom modelu Jeep Avenger – prvom potpuno električnom Jeep terenskom vozilu u produkciji Lunartic Productions uz učešće popularnih influensera koji su otkrili karakteristike novog modela na jedan jedinstven i zabavan način, treća je i posljednja epizoda mini serijala je sada dostupna na YouTube kanalu brenda na ovom linku. Umjetnik i francuski model Nicolas Simões pridružio se Rabei Šifna poslednjoj stanici proputovanja. Ljubitelj putovanja i fotografije, Nikolas upoznaće publiku sa izvanrednim sposobnostima modela Jeep Avenger, koji je sada održiviji zahvaljujući svom potpuno električnom pogonu. Slikoviti putevi Dolomita su idealno mjesto za testiranje nekih od Selec-Terrain® režima modela Jeep Avenger kao što su Mud, Sand, Snow, uključujući i „Normal“ režim za svakodnevnu vožnju i „Sport“ za veće uživanje u vožnji.

 

 

 


Snažniji, udobniji, efikasniji i potpuno električan, Jeep Avenger je dizajniran da ponudi veći stepen zaštite. Avenger je kreiran da ponudi 360 stepeni zaštite i potpunu slobodu kretanja. Da bi se smanjila oštećenja izazvana udarima pri maloj brzini, Avenger je opremljen zaštićenim svjetlima, prednjim i zadnjim kliznim pločama i plastičnim oblogama koje idu po cijeloj karoseriji i podižu se u oblastima gdje je veća vjerovatnoća da će doći do oštećenja. Nove klizne ploče na prednjem i zadnjem braniku oblikovane su u boji od polimernog materijala; tako da, ako se izgrebu, nikada neće izgubiti boju i oštećenja se ne vide. Avenger je posebno dizajniran da bude idealan saputnik u gradskoj i terenskoj vožnji.

Datum objave: 05/01/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook