Naslovna > Automobili > Nissan > Juke > Juke Box glasniji od aviona

Nissan

Juke Box glasniji od aviona

Nissanov karizmatični model Juke u posljednje vrijeme dobio sve više pažnje, najprije zahvaljujući neobičnim izvedbama Juke R i Juke Nismo, a sada će im se pridružiti i Juke Box

Još jednom Nissanov odjel zadužen za marketing pravi odličan posao sa modelom Juke. Nakon što su zaintrigirali automobilsku javnost modelima Juke –R i Juke Nismo, sada su nam spremili Juke Box. Ime nove izvedbe Nissanovog crossovera asocira na  „džuboks“ a samim tim i na muziku, što je osnovna karakteristika ovog modela.  

 

U Nissanovom saopštenju stoji da je model kreiran da slavi „dugogodišnje partnerstvo sa Ministarstvom zvuka (MoS), a automobil je idealan za noćne barove, muzičke događaje, modna dešavanja i sl. „ Uz pomoć Martin Audio, Nissan i MoS su kreirali zvučni sistem u automobilu sa 150 decibela i 18.900 W! Poređenja radi, ove brojke garantuju da će Juke Box biti glasniji od Jumbo Jet aviona u polijetanju!!! Svoj debi  ovaj automobil imat će ovog vikenda na utrci 24 sata Le Mana, a očekuje se da će se javnosti detaljnije predstaviti na turneji tokom ljeta. 

Datum objave: 16/06/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook