Naslovna > Vijesti > Kad san postane java

Škoda Fabia Dream

Kad san postane java

Svi bh. građani kojima je Škoda Fabia bila preskupa sada su dobili „priliku snova“ i mogućnost da ovaj model sa potpunom opremom „Dream - san“ kupe za 17.500 KM...

Škoda Fabia, kao najprodavaniji mali gradski automobil, nerijetko je i najveći san mnogih bh. vozača. Ostvarenje tog sna u Bosni i Hercegovini nikada nije bilo bliže, jer je generalni zastupnik Škoda automobilske marke, kompanija Porsche BH, pripremila posebnu akcijsku ponudu na odabrani model, koji je simbolično nazvala Dream.

 

„Neponovljiv užitak u vožnji novog automobila, sigurnost, pouzdanost, sjajan dizajn, veoma štedljivi motori, četverogodišnja garancija, garancija mobilnosti koja je besplatna, te mogućnost servisiranja u najvećoj mreži ovlaštenih partnera u BiH kao i izuzetno mali gubitak vrijednosti kao polovnog automobila, sve su to prednosti koje nudi nova Fabia“, izjavio je Vedad Terzić, Škoda brand manager Porsche BH d.o.o., te dodao kako akcijski model pokreće jednolitarski MPI benzinski agregat sa 60 KS, koji karakteriše izuzetna mobilnost i prosječna kombinovana potrošnja od 4,7 litara benzina potrebnih za 100 km. Od osnovne opreme posjeduje klima uređaj Climatic, radio mp3 sa priključkom za SD karticu, te centralno daljinsko zaključavanje. 

 

Prema riječima Terzića, iz Škode vjeruju kako je ovo „Best Buy“ ponuda kako za pojedince i male porodice, tako i za velike kompanije koje imaju potrebu u svom voznom parku imati veći broj vozila. Akcijska cijena ovog modela iznosi 17.500 KM i vrijedi za gotovniski vid plaćanja kao i za bilo koji drugi način finansiranja koji kupac odabere.

 

„Ponudili smo model finansiranja sa vrlo niskom mjesečnom ratom, koja iznosi samo 1% vrijednosti vozila, odnosno 175 KM. Ovo podrazumijeva učešće od 30% i isti toliki ostatak vrijednosti, s tim što se vrijednosti rate, učešća i ostatka vrijednosti mogu prilagođavati potrebama kupaca s ciljem ostvarenja najbolje moguće ponude. Kod ovlaštenih parnera kupci će imati mogućnost zamjene „staro za novo“ kako bi još lakše došli do nove Fabie“, objasnio je Vedad Terzić. Napominjemo da akcija traje do kraja mjeseca oktobra, a više informacija o akcijskim modelima i modelima finansiranja dostupne su na webstranici www.skoda.ba te kod ovlaštenih Škoda partnera.

 

Datum objave: 29/09/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook