Naslovna > Vijesti > Kineski Geely puca od kapitala i planova

Vijesti

Kineski Geely puca od kapitala i planova

Vlasnik Volvoa, Lotusa, Londonskog taksija te koječega još, nedavno je postao vlasnik Utah Motorsports Campusa, tj. veliko sportskog kompleksa sa trkačkom stazom u američkoj državi Juta...

"Oduševljeni smo što smo konačno potpisali ugovor za kupovinu Utah Motorsports Campusa", rekao je William Lee, potpredsjednik kompanije Mitime, podružnice Geely-a koja je formalno vlasnik novog kompleksa. "Ovaj objekat se savršeno uklapa sa drugim preduzećima u našoj kompaniji i radujemo se tome što ćemo ga u budućnosti učiniti još većim i boljim. Veoma cijenimo napore lokalnih vlasti kako bi se ovi planovi ostvarili, a mi smo počašćeni izuzetnom podrškom koju smo dobili od svih ljudi u Utahu od kada smo počeli da radimo” izjavio je Lee.

 

"Zaista smo uzbuđeni zbog budućnosti UMC-a, i imamo značajne planove za ovaj objekat", rekao je Willem Geyer, izvršni direktor UMC-a. "Mi proučavamo mogućnost dodavanja različitih trkačkih staza, objekata zabavnog karaktera i infrastrukturne podrške infrastrukture koja neće samo osigurati našu poziciju kao jednu od glavnih atrakcija u Utahu, već će takođe osigurati da će UMC po prvi put biti u istoriji biti profitabilan". Ugovorom su obuhvaćene sve staze, objekti i imovina. Kinezi su vrlo jasni u svojim planovima.
 

Datum objave: 09/11/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook