Naslovna > Automobili > Lancia > Pu+Ra HPE > “Koncept” godine po Quattroruote-u

Lancia Pu+Ra HPE

“Koncept” godine po Quattroruote-u

Lancia Pu+Ra HPE trijumfuje u kategoriji "Koncept" na nagradi "Novità dell’Anno" italijanskog magazina Quattroruote, osvojivši preko 38% glasova...

Nakon nagrada primljenih u Španiji i Francuskoj, Lancia-in koncept automobil Pu-Ra HPE sada je stekao priznanje od strane italijanske javnosti koja prepoznaje njegovu vrijednost u pogledu buduće vizije brenda. Lancia Pu+Ra HPE predstavlja manifest brenda za sljedećih 10 godina u smislu dizajna, udobnosti, održivosti, tehnologije i elektrifikacije. Nekonvencionalnom, glatkom karoserijom za maksimalnu efikasnost, gleda u budućnost u pogledu dometa i vremena punjenja.

 

 

 


Ove godine, magazin je ponovno uveo nagradu "Novità dell’Anno", sada u svom 25. izdanju, za koju čitatelji i ljubitelji glasaju u tri glavne kategorije: Koncept, San i Životni stil. Italija je uvijek igrala ključnu ulogu za Lanciu, i odavde brend želi ponovno pokrenuti prodaju s novim Ypsilonom, koji će biti predstavljen 14. februara u Milanu, i s novom i posvećenom prodajnom mrežom. Broj prodavaonica smanjen je s 230 na 160, od kojih je 100 već renovirano, a preostalih će biti dovršeno do lansiranja novog Ypsilona.

 

 

 

Lancia prodajna mjesta imaju novi korporativni identitet koji odražava četiri temeljna stupa strateškog plana brenda: kvalitetu, elektrifikaciju, održivost i inovativni prodajni model. Ovi novi ekskluzivni i premijum prostori bit će spremni dočekati kupce i ponuditi im iskustvo ljepote, dizajna i italijanskog duha.

Datum objave: 05/02/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook