Naslovna > Automobili > BMW > X5 > Konvencionalni motor od 245 KS

BMW unapređuje X5 eDrive koncept model

Konvencionalni motor od 245 KS

Ovaj model odlikovaće kombinacija 2.0 litarskog četvorocilindarskog benzinskog modela sa turbo punjačem sa elektromotorm i litijum – jonksim baterijama…

Kompanija BMW objavila je novi video klip u kome su objavili detaljne informacije o unaprjeđenju svog X5 eDrive koncepta, koji predstavlja uvid u plug-in hibridnu verziju Sport Activity Vehicle. Čini se kako je ovaj bavarski proizvođač riješen da predstavi plug-in hibridnu verziju treće generacije X5, koja se očekuje u narednih nekoliko mjeseci.

 

Ovaj automobil odlikovaće iste specifikacije kao i unaprijeđeni X5 eDrive koncept. Raspolagaće sa kombinacijom 2.0 litarski četvorocilindarski benzinski motor sa turbopunjačam sa elektromotorom i litijum – jonskom baterijom, koja je postavljena ispod prtljažnika. Konvencionalni motor raspolaže sa 245 KS i 350 Nm obrtnog momenta, dok elektromotor pruža dodatnih 95 KS i 250 NM, što je ovom automobilu dovoljno da iz mjesta mirovanja do 100 km/h ubrza za manje od 7 sekundi. Makismalna brzina koju može da razvije jeste 120 km/h. 

Datum objave: 22/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook