Naslovna > Automobili > Opel > Adam > Kralj individualizacije još bogatiji

Još opremljeniji Opel Adam

Kralj individualizacije još bogatiji

Gradski mališan Opel Adam je svakako originalni, gradski automobil koji je sinonim za individualnost. Ono što će da obraduje sve ljubitelje ovog gradskog šarmera svakako je vijest da će u nekoliko narednih mjeseci na raspolaganju biti dodatne, nove opcije...

Sve ljubitelje gradskog mališana Opel Adama, svakako će obradovati činjenica da će u narednim mjesecima ovaj šmeker da bude još opremljeniji, sa mnoštvom novih opcija na raspolaganju. U enterijeru ovog automobila, na raspolaganju će nam biti potpuno nova dekoracija na instrumentalnoj tabli, centralnoj konzoli i vratima. Tu su i nove presvlake na sjedištima, ali i nove, dizajnerske linije na krovu ovog automobil.


Sve ovo će još više da poveća mogućnost personalizacije malenog Adama. Naime, ovaj gradski mališan nam je ponudio preko 61.000 mogućnosti prilikom kombinovanja spoljašnjosti, te preko 82.000 u enterijeru vozila. Tu svakako nije kraj, jer se sprema da nam ponudi još više opcija, pa samim tim potvrđuje svoju šampionsku titulu u personalizaciji na tržištu.

 

U ponudi će da budu i poptuno nove, izuzetno atraktivne nijanse karoserije, nova boja krova i kućišta retrovizora u raznim bojama.  Ove dodatne opcije neće zaobići ni interijer, a šta nas sve to tačno očekuje, saznaćemo od januara naredne godine, kada će sve ove opcije postati dostupne.

 

Sve ovo, potencijalnim kupcima Adama omogućava da konačno sklope svoj auto iz snova, o kakvom su odvuijek sanjali. Ovim potezom, Opel je još jednom potvrdio da je Adam jedinstven, a biti jedinstven danas na tržištu je izuzetno neprocjenjivo. 

Datum objave: 28/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook