Naslovna > Vijesti > L200 eSports Concept u neobičnom izdanju

Mitsubishi

L200 eSports Concept u neobičnom izdanju

Nedavno je održano veliko takmičenje na društvenim mrežama pod nazivom “Truck King Battle”, a koje je organizovao Mitsubishi Motors UK...

Na ovom takmičenju titulu za najbolji dizajn ponio je L200 model, stvoren za slobodno vrijeme. Pobjednica Joanne Tulloch svoju viziju popularnog pick-upa zamislila je kao sobu za čisto uživanje uz prateće Xbox One pogodnosti. Vozilo je produženo, ali i prošireno kako bi se u njega mogla smjestiti dva školjkasta sjedišta uz koji dolaze Logitech G920 Driving Force Racing upravljači s pedalama i dva 24-inčna LED ekrana za uživanje u Forzi Horizon 4.


Pored toga tu je i aparat za kafu, jer pojedini gejmeri se satima ne odvajaju od svojih virtuelnih mašina. Za lakši ulaz i izlaz iz ovog posve neobično uređenog vozila napravljene su i stepenice, dok je za napajanje tehnologije zadužen krovni solarni panel od 150 W. Pomoću njega se pune 105Ah baterije, čiji je kapacitet dovoljan za osam sati neprekidne igre. Sve navedeno leži na upečatljivim Speedline Mamba naplacima da bi gejmerski „look“ bio dodatno istaknut.
 

Datum objave: 07/05/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook