Naslovna > Automobili > Audi > RS4 > Lice sa naslovnice

Audi RS4 Avant

Lice sa naslovnice

Audi je RS4 Avant-u dodao novo performansno lice, uključujući novu preoblikovanu rešetku i lukove na točkovima,dvije godine nakon što je pokrenuta trenutna generacija.

Nedavni blagi redizajn standardnog A4 naveo je dizajnere "Gospodara prstenova" da izbace novi dizajn performansne verzije i poboljšanu tehnologiju unutrašnjosti. Prednja rešetka, branik i donji usisnik na modelu RS4 izmijenjeni su kako bi se performani imidž odvojio od standardnog modela i uskladio s novim RS6 Avant, koji ima znatno agresivniji stav u odnosu na odlazni RS4. Sjajna crna rešetka oblika saća krasi i novi model, te prati kompletnu RS paletu proizvođača. LED prednja svjetla na modelu su takođe preoblikovana i sada se identificiraju sa zatamnjenim okvirima.

 

Kao što je tradicija kod Audijevih sportskijih modela, lukovi na točkovima su u velikoj mjeri postavljeni kako bi se prilagodili širim kotačima i gumama, a RS4 mjeri punih 30 mm šire od standardnog A4 sprijeda i straga. Iznutra, podignuti model dobija novi 10,1-inčni ekran osjetljiv na dodir, opremljen Audijevom novom MMI tehnologijom zvučnog odziva, umjesto rotacionog kontrolera odlazećeg modela.

Datum objave: 03/10/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook