Naslovna > Vijesti > Licitacija polovnih vozila

Hyundai

Licitacija polovnih vozila

Nemaš za novo, želiš kvalitetno? Želiš uredno servisirano i održavano vozilo? Iskoristi priliku,17.i 18. oktobar 2014.

Hyundai Auto BiH za sve one koji žele na zabavan i intesresantan način doći do kvalitetnog polovnog vozila, koje je servisirano i uredno održavano, imaće za to priliku 17.-og i 18-og oktobra putem licitacije (petak i subota). Sva vozila koja će se naći u ponudi tih dana biće izložena ispred Hyundai Auto BiH prodajno- servisnog centra na Šipu, Bare. Radno vrijeme u toku licitacije biće od  8.00 do 18.00 sati.

 

Prema pravilima licitacije za svako vozilo imaćete ponuđenu početnu cijenu, a posjetioci će imati priliku da licitiraju  vozilo po želji sa ponudom koja je njima prihvatljiva. Najveća ponuđena cijena znači da je vaša ponuda prihvaćena.  Vjerujemo da će kao i svake godine do sad odziv na ovu akciju biti veliki, te da će naravno ista biti prilika za ugodno i zabavno druženje sa uposlenicima Hyundai Auto BH.

 

Naglašavamo da su sva vozila uredno i redovno servisirana, održavana, te da se nalaze u besprijekornom stanju. Za više informacija  možete nas posjetiti  u našem centru na Šipu,  te ukoliko želite možete odmah po dolasku da tražite da preliminirano pregledate vozila  i pogledate ponudu  ili  jednostavno pozvati  na 033 290 000. 

Datum objave: 13/10/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook