Naslovna > Automobili > Opel > Adam > Mališanu prestižna nagrada

Opel Adam

Mališanu prestižna nagrada

Opel Adam je uspio da pobijedi svoje teške rivale i osvoji “Product Design Award 2013” zbog svog nekonvencionalnog dizajna...

Opelov Adam dobio je nagradu zbog svog nekonvencionalnog dizajna i revolucionarne tehnologije. Adam je tako uspio da pobijedi u ovoj kategoriji sve svoje rivale, i osvoji “Product Design Award 2013”. Moderni Adam već ima preko 30.00 narudžbi, a stručnjaci vjeruju da će kupaca, koje će ovaj mališan da privuče svojim estetskim oblikom, uskoro biti još više.

 

Sa malenim Adamom  još jednom je dokazano da Opel može da ponudi vrhunski dizajn u svim segmentima putničkih automobila za svačiji ukus. Novi Adam je Opelov četvrti model koji je primio ovu prestižnu nagradu za dizajn. Prije njega modeli Insignia, Astra Sport Tourer i Astra GTC, okrunili su se ovom titulom.

 

To je apsolutni dokaz da su njemačka preciznost i jedinstven dizajn, provjerena kombinacija u stvaranju idealnog automobila, koji je još uvijek veoma dobro prihvaćen od strane kupaca, ali i stručnjaka širom svijeta. Opel Adam nudi preko 60.000 varijanti za dizajn eksterijera, i preko 80.000 za dizajn enterijera, te je jedini model koji tako veliki izbor može da ponudi u svojoj klasi. Automobil između ostalog nudi i  12  raspoloživih boja karoserije.

Datum objave: 18/04/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook