Naslovna > Vijesti > Marketauto zastupa Fiat

Domaće tržište

Marketauto zastupa Fiat

Dosadašnje zastupništvo Fiata na tlu BiH u poređenju sa ostalim je bilo neadekvatno, no otvaranjem prodajno-servisnog centra u Banja Luci, zahvaljujući preduzeću Marketauto, ta situacija bi se mogla i promijeniti...

U vrijeme rizičnih ili u većini slučajeva nikakvih ulaganja u sve što ima veze sa automobilima, neki se ipak samouvjereno odlučuju na velike korake. Jedna od takvih kompanija je Marketauto, koji je u novootvorenom prodajno-servisnom centru u Banja Luci dao priliku ljubiteljima vozila grupacije Fiat da dobiju ono što žele. Naime Market auto svojim kupcima, daje zaista mnogo izbora, nudeći im veliku paletu automobila proizvođača koji do sada nisiu bili adekvatno zastupljeni u Bosni i Hercegovini.

 

U velikom salonskom prostoru koji je tek prvi u nizu salona koji će se pojaviti na teritoriji BiH, možete pronaći Fiatove modele od privrednih Fiorina, Dobloa, Ducata, do putničkog Punta, Pande, Bravoa,Linee, zatim Alpha Romeo sportske automobile, prelijepe Lancia-e te razne modele Jeepa. Garantni rok na vozila je od 3-5 godina, odnosno do 200 000 pređenih kilometara, u zavisnosti od modela vozila.Pored prodajnog salona, Marketauto je svojim kupcima na istom mjestu obezbijedio servis, kao i tehnički pregled, čime su zastupljene sve potrebe korisnika.„Kupac je najbitniji, Fiat je potpuno okrenut ka njemu, ka njegovim željama i potrebama. U našem salonu za svakog mora biti po nešto“, kazao je Vladimir Kotroman, vlasnik kompanije Marketauto, On je dodao da nema sumnje u njihov uspjeh te najavio širenje mreže.Pored ovog salona koji je otvoren u Banja Luci, po ugovoru koji je ova kompanija potpisala sa Fiatom, predviđeno je širenje mreže. Na taj način bi kupci  imali u svojoj blizini dostupne sve usluge koje je Marketauto zajedno sa Fiatom spreman pružiti.  

 

 

 

Datum objave: 18/08/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook