Naslovna > Teme > Mitsubishi pripremio tri koncepta

Tokyo Motor Show

Mitsubishi pripremio tri koncepta

Uz svoj monovolumen, Mitsubishi će da predstavi i dvije nove studije crossover modela...

„Igra“ na domaćem terenu izuzetno je važna za svakog proizvođača, naročito onih u automobilskoj indrustriji. Tom politikom se vodi i brend Mitsubishi, koji će za nadolazeći Tokyo Motor Show pripremiti tri konceptna automobila, te će na taj način njima pokušati da osvoji srca svih pristunih. Naime, ovaj automobilski brend pripremio je monovolumen, te dva crossovera, koji su stovreni kako bi javnosti prezentovali novi pogonski motor i hibridnu tehnologiju na kojoj Japanci još uvijek rade.

 

Pored toga, ovo će biti idealna prilika da se pokaže u kom dizajnerskom smijeru će se kretati Mitsubishi u budućnosti. Sva ova tri konceptna modela imaće veoma sličan izgled, a ono što će im biti zajedničko jeste prednja maska automobila, koja će izuzetno dobro da bude ukombinovana sa malim, svjetlosnim sklopovima.

 

Koncpetni monovolumen nosiće oznaku AR, a njega će da pokreće turbo – benzinac. Uz njega, tu su još dva crossovera – jedan veći, koji će nositi oznaku GC-PHEV, i jedan manji, XR-PHEV. Prvi će da pokreće plug in hibridni sistem, koji će mu osigurati pogon na sve točkove. Sa druge strane, drugi crossover će biti malo više sportski.  Ispod poklopca motora nalaziće se takođe hibridni pogon. 

Datum objave: 09/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook