Naslovna > Vijesti > „Motaquip Program 5+“

Peugeot specijalna servisna ponuda

„Motaquip Program 5+“

Modeli uključeni u ovu specijalnu servisnu ponudu su 106, 206, 207, 306, 307, 406, 407, 607, 807, Partner i Boxer II...

Peugeot u BiH pripremio je specijalnu servisnu ponudu kroz „Motaquip Program 5+“ uz koju vlasnici automobila starijih od pet godina i više mogu izvršiti zamjenu i ugradnju dijelova sa garancijom Peugeota, po veoma niskim cijenama. Modeli uključeni u ovu specijalnu servisnu ponudu su 106, 206, 207, 306, 307, 406, 407, 607, 807, Partner i Boxer II. 

 

Kompanija “Motaquip” koja posluje u sastavu PSA grupacije osnovana je s ciljem namjenske proizvodnje dijelova za starija vozila, kako bi ljubiteljima Peugeot-a omogućila ekonomično i kvalitetno održavanje vozila.

 

“Prilično česta je pojava da vlasnici starijih automobila ugrađuju dijelove koji nisu normirani od strane proizvođača, te im to stvara dodatne probleme, kao i troškove, jer se na kraju ipak obrate u ovlašteni servis kako bi riješili problem. Sada uz ovaj program, vlasnici starijih vozila mogu bezbrižno i vrlo povoljno održavati svoja vozila u ovlaštenom servisu”, istakao je Alija Šošević direktor postprodaje u kompaniji Vermont, generalnom uvozniku i distributeru Peugeot proizvoda za BiH.

 

Pa tako, vlasnici automobila starijih od pet ili više godina mogu zamijeniti (ugradnja uključena)  kuglu točka  po cijeni već od 63 KM, zadnji amortizer već od 97 KM, dok cijena zamjene prednjih diskova kreće već od 152 KM. U sklopu ponude su i ležaj prednjeg točka, prednji amortizer, lafeta  i prednje disk pločice.Svi dijelovi imaju garanciju od godinu dana.

 

 

Više informacija u ovlaštenim servisima u Bosni i Hercegovini na www.peugeot.ba.

Datum objave: 03/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook