Naslovna > Automobili > Volkswagen > Passat > Nacrti i specifikacije

Najava – 2015 Volskwagen Passat

Nacrti i specifikacije

Nacrti unutrašnjosti zasada nisu objavljene, ali očekuje se da će u ponudi biti HUD ekran kao i 12.3 inčna digitalna instrument tabla…

Konačno je Volkswagen objavio prve informacije o 2015 Passat modelu, čije zvanično predstavljanje možemo da očekujemo već ove jeseni. Redizajnirani model karakteriše sportski dizajn sa izuzetno atraktivnim dijelom, atraktivno9m maskom te istaknutim prednjim svjetlima. Sportski dizajn ovog automobila fantastično se nastavlja sa zadnje strane, pa nas ovaj sedan model nekako najviše podsjeća na coupe model sa četvoro vrata.

 

 

Uz sve to, možemo da primjetimo i blatobrane, hromirane komponente, te dual izduvni sistem. Fotografije unutrašnjosti zasada nisu objavljene, ali očekuje se da će u ponudi da bude HUD ekran, kao i 12.3 inčna digitalna instrument tabla, a vjerovatno će biti dostupan i zabavno – informativni sistem koji će moći da se sinhronizuje sa tablet računarima i pametnim telefonima.

 

 

 

 

 

 

 

Ispod poklopca motora biće novi twin turbo 2.0 litarski TDI četvorocilindarski motor koji razvija 240 KS i 500 Nm, a biće upraen i sa sedmostepenom DSG transmisijom, te pogonom na sva četiri točka. U toku naredne godine možemo da očekujemo i predstavljanje plug-in hibridne verzije sa 1.4 litarskim TSI benzinskim motorom i 102 KS elektromotorom. 

Datum objave: 22/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook