Naslovna > Vijesti > Nagrada „Dobar dizajn 2013“

Subaru Forester

Nagrada „Dobar dizajn 2013“

Kako navodi žiri japanskog udruženja za promociju industrijskog dizajna, riječ je automobilu koji je veoma pažljivo i do tančina kreiran...

Proizvođač automobila Subaru, objavila je početkom ovog mjeseca da je njihov model Forester osvojio nagradu „Dobar dizajn 2013“, koju dodjeljuje žiri japanskog udruženja za promociju industrijskog dizajna – JDP. Kako oni ističu, riječ je o automobilu koji je veoma pažljivo i do tančina kreiran, te obuhvata sve najznačajnije elemente SUV-a, kako bi se izuzetno dobro uklopio u one najzahtjevnije vremenske uslove, kao i uslove na putu.

 

Izuzetno je dobre stabilnosti i svestranosti, a automobil izražava postojanu evoluciju dugotrajne težnje za uravnoteženošću i jednostavnošću jednog automobila, koji odlično služi za svakodnevnu namjenu i sportsko uživanje.

 

Žiri je takođe istakao da je ovaj automobil kombinacija vrhunske upravljivosti i dizajna izuzetno visokog kvaliteta, te da je sve jedinstveno, pa je samim tim riječ o dizajnu najvišeg dometa. Novi Subaru Forester biće izložen na „Izložbi dobrog dizana“, koji će se održati od 30. 10 – 04.11. 2013. godine u Tokiju. 

Datum objave: 08/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook