Naslovna > Automobili > Audi > A3 > Nagrade za Audi u januaru 2014.

Zaslužena priznanja

Nagrade za Audi u januaru 2014.

. Audi A1 je pobijedio u kategoriji malih automobila sa 16 procenata glasova. Kod odabira čitalaca „Best Brands“ Audi je osigurao prvo mjesto u kategorijama „Dobra obrada“, „Velika pouzdanost“ i „Visoka vrijednost ponovne prodaje“ i „ Pravite dobru reklamu“...

Audi je „Najbolji  poslodavac“ 2014.

 

Biralo je 19.000 uposlenika: Audi je „Najbolji poslodavac“ Njemačke. Automobilska kompanija pobijedila je u anketi saradnika časopisa FOCUS kako u ukupnom rankingu tako i u kategoriji  „Automobil/velike kompanije“. Časopis je u saradnji sa socijalnom mrežom Xing između 2.000 firmi određivao  vrhunske poslodavce iz 22 branše. Najvažnija  je pri  tom bila spremnost saradnika za dalju preporuku.

 

 

„What Car? Award“ za Audi A3 Limuzinu i Audi A3 Cabriolet

 

 

Britanski časopis „What Car?“ nagradio je Audi 3 Limuzinu kao „Executive Car of the Year“.  Žiri je pri tom pohvalio  odnos uloženo-dobijeno, izuzetne performanse i veliku ponudu prostora kompaktne limuzine.  Osim toga Audi A3 Cabriolet je nagrađen sa „Open-top of the Year Award“ -  naročito su istaknuti zadovoljstvo u vožnji i komforan interijer. Osim toga Audi je pobijedio sa Audi  A1, A3 Sportback, TT Coupe kao i Audi Q3 i u različitim podkategorijama.

 

 

„Best Cars“ i „Best Brands“: Pet nagrada za Audi u Švajcarskoj

 

 

Čitaoci časopisa Schweizer auto-illustrierten odabrali su 2014. godine 20. put svoje favorite na „Best Cars“: 384 modela u deset kategorija bilo je u izboru.  Audi A1 je pobijedio u kategoriji malih automobila sa 16 procenata glasova.  Kod odabira čitalaca „Best Brands“ Audi je osigurao prvo mjesto u kategorijama „Dobra obrada“, „Velika pouzdanost“ i „Visoka vrijednost ponovne prodaje“ i „ Pravite dobru reklamu“.

 

 

Nagrade za Audi na CES 2014.

 

Na ovogodišnjem  International Consumer Electronics Show-u (CES) u Las Vegasu, marka sa četiri prstena je osvojila mnoštvo nagrada: Audi virtual cockpit dobio je sljedeće nagrade :“ CES Editors' Choice“ od Reviewed.com, „Best of CES“ od Wrights Media i „Best of CES“ od pocket-lint.com.  Audi Sport quattro laserlight concept dobio je „CES hot stuff Award“ od stuff.tv. „Most Buzzed About at CES Award“ od Variety i „Breaktrough Technology Award CES 2014“ od Popular Science.  The Verge je odabrao  Servisni semafor Info Online, koji auto umrežava sa centralnim  saobraćajnim vodećim računarom, za „Best Auto Tech“, Tech Rada nagradio je Audi Smart displej kao „Best Car Tech“.  Audi A7 Sportback, koji je za vrijeme Audi- Keynote na CES-u vozio pilotiran na pozornicu, proglašen je od PC Mag kod odabira „The Best of CES 2014“ za „Best Car“. Osim toga Audi  je za Open Automotive Alliance sa Google-om dobio „CES Editors' Choice Award“ od reviewed.com kao i nagradu „Best of CES 2014: Car Tech“ od Expert Reviews“.

 

Showcar Audi allroad Shooting brake uvjerio je u Detroitu

 

 

Showcar Audi allroad Shooting brake, koji je debitovao na North American International Auto Show-u (NAIAS), dobio je razne nagrade. Cars.com nagradio je auto za „Concept Car Winner“.  Na „Editors'Choice“ od Autoblog.com Showcar je zauzeo peto mjesto od „2014 Detroits Auto Show Debuts“.  Osim toga magazin Popular Mechanics je odabrao Audi allroad Shooting brake među „Top 10 Favorites from the 2014 Detroit Auto Show.“

 

 

„Engine of the  Year“: Pobjeda za 4.0 TFSI V8

US online magazin Digital Trends  proglasio je 4.0 TFSI V8 za „ Engine of the Year“.  Motor je oduševio svojom izuzetnom efikasnošću i snagom. U RS 7 Sportback-u 4.0 TFSI V8 pruža dobrih 412 kW(560 KS) i zadovoljava se sa 9,8 litara benzina na 100 kilometara. Hvaljeno je osim toga inovativno isključivanje cilindara cylinder on demand(COD), koje smanjuje potrošnju kod  RS 7 Sportback-a za pet procenata.

Datum objave: 05/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook