Naslovna > Automobili > Citroen > DS3 > Nagrade za DS modele!

Citroen

Nagrade za DS modele!

Od komercijalizacije prije malo više od tri godine, DS linija doživljava velik uspjeh. Do danas je prodano gotovo 350.000 primjeraka tih vozila, a uz to DS modeli neprestano dobivaju nagrade. I u Kini i u Europi, DS linija sa svojim modelima i konceptnim vozilima, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Najnovije nagrade su: „Best Revealing Car Award“ za Wild Rubis u Kini, „Best Supermini 2013“ za DS3 u Velikoj Britaniji, „Najbolje hibridno vozilo s pogonom na sva četiri kotača 2013.“ za DS5 u Njemačkoj...

Premijerno predstavljena u Kini, na najvećem svjetskom tržištu automobila, prije samo godinu dana, DS linija se kod kineskih kupaca pozicionira kao punopravna marka, te je nedavno na salonu automobila u Šangaju privukla pozornost svojim konceptnim vozilom Wild Rubis. Wild Rubis, spoj visoke tehnologije te dojmljivog i profinjenog stila, dobio je nagradu „Best Revealing Car Award“, koju dodjeljuje automobilski časopis BitAuto, te nagradu „Best Concept Car“ od časopisa Netease. DS WORLD u Šangaju, prvi DS-ov izložbeni salon na svijetu, također je dobio nagradu – „Best Service Agency“.

 

DS linija ističe se i u Europi...

 

Na Starom kontinentu, točnije u Velikoj Britaniji, model Citroen DS3 dobio je nagradu „Best Supermini 2013“ u sklopu ankete JD Power, istraživanja o zadovoljstvu kupaca, koje je u svibnju provedeno među britanskim vlasnicima vozila za časopis What Car?. Od 116 modela, Citroen DS3 osvojio je četvrto mjesto, a pet je zvjezdica dobio u kategorijama: performanse, usluga i troškovi održavanja.

 

U Njemačkoj je početkom travnja više od 100.000 čitatelja Auto Bild Allrada, najvažnijeg časopisa posvećenog terenskim vozilima, proglasilo Citroen DS5 „Najboljim hibridnim vozilom s pogonom na sva četiri kotača 2013.“

 

Zahvaljujući tehnologiji Hybrid4, Citroen DS5 osvojio je čitatelje na jednom od najzahtjevnijih europskih tržišta. Oduševio ih je jer pruža velik užitak u vožnji, omogućuje novi doživljaj za upravljačem te ima znatno smanjenu emisiju CO2 (88 g/km). 

Datum objave: 04/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook