Naslovna > Vijesti > Najbolji prodavač VW-a u BiH Damirela Školjić

ASA Auto - Olimpijada servisera

Najbolji prodavač VW-a u BiH Damirela Školjić

Kao i prethodnih godina, tako i ove u organizaciji ASA AUTO održano je takmičenje ovlaštenih servisera, a po prvi put su se takmičili i prodajni savjetnici za brand Volkswagen

Svake godine unutar VW grupacije  servisni savjetnici, serviseri, prodavači, prodajni savjetnici, saradnici za rezervne dijelove, iz svih krajeva svijeta se takmiče u raznim kategorijama. Svaka zemlja ima svoje predstavnike, a oni se biraju na osnovu državnih takmičenja.

 

Upravo je prethodnog vikenda u Sarajevu održano državno takmičenje za servisne savjetnike i servisere za  brandove  Škoda i Audi, a za bran Volkswagen pored ovih kategorija takmičili su se i u kategoriji saradnik za rezervne dijelove te prvi put u našoj zemlji u kategoriji prodajni savjetnik. Najbolji prodavač Volkswagen vozila u BiH je Damirela Školjić iz AC Školjić i ona će našu zemlju predstavljati među prodavačima VW-a iz drugih zemalja svijeta. U kategoriji servisni savjetnik prvo mjesto osvojio je  Danijel Nišandžić iz auto kuće Nipex, dok je najbolji servisni  tehničar Almir Hadžikadunić iz auto centra Školjić. Nipex pored najboljeg servisnog savjetnika ima i najboljeg saradnika za rezervne dijelove, Igora Tešića.  Za brand Škoda najbolji servisni savjetnik je Mirzet Šabić iz Škoda Centra Bihać, a na internacionalnom takmičenju će mu se pridružiti najbolji serviser Semir Dizdarević iz ASA PSS. Za brand Audi pobjednici su Nurija Malkić iz Berline i Saša Marković iz Audi centra Banja Luka, kao najbolji servisni savjetnici te Mirsad Ćelahmetović i Almas Hadžimahović iz Interauta kao najbolji serisni tehničari. Nakon takmičenja, na svečanoj večeri uručene su nagrada pobjednicima. 

Datum objave: 19/11/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook