Naslovna > Vijesti > Natoči i uštedi

Benzinska pumpa Petrol

Natoči i uštedi

Za svakih potrošenih 50 KM možete odmah da kupite proizvode Prestigio po posebno cijeni...

BP Petrol i ovaj put radi na tome kako bi iznenadila svoje klijente. Natoči gorivo na jednoj od benzinskih pumpi Petrol, te za svakih potrošenih 50 konvertibilnih maraka, možete odmah da kupite proizvode Prestigio po posebnoj cijeni.

 

7-inčni tablet PC powered by Android. Tanak dizajn omogućuje vam da stane u vašu torbu, tako da ga možete nositi sa sobom gdje god da idete. Mnoge aplikacije su već prethodno instalirane tako da sve što trebate učiniti je samo da dodirnete zaslon. Može preuzeti više od 700.000 aplikacija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe sa Google playa. Uživajte u filmovima u Full HD 1080p kvaliteti i 3D igrama. Lako možete proširiti svoju 4GB internu memoriju uz dodatnih 32GB putem  MicroSHDC/microSD memorijske kartice. Ostanite u kontaktu sa svime što želite pomoću brzog Wi-Fi.

 

GeoVision 4050 je 4.3"GPS navigator sa ekranom osjetljivim na dodir koji pružapouzdanu navigaciju u kombinaciji sa multimedijalnim playerom. Slušajte muziku, čitajte knjige ili gledajte filmove. Sada je vaša vožnja još ugodnija i zabavnija! Proširene i napredne značajke su pametno odvojene od glavne funkcije, tako da će čak i neiskusni korisnici naći navigaciju koja je jednostavana i laka za rukovanje. Visoka 3D rezolucija i pametne rute su samo neke od brojnih mogućnosti koje navigacija nudi. Među GPS navigacionim sistemima, Prestigio GeoVision 4050 je pravo rješenje za one koji traže pametan prijenosni uređaj s brojnim all-in-one značajkama i elegantnim dizajnom.

 


Sa kupovinom PRESTIGIO MultiPhone 3540 DUO SIM vaš život više neće biti isti.Elegantan i kompaktan dizajn će se savršeno uklapati u svačijem džepu. Vidjeti ćete više zabave putem prostranog 3,5" ekrana. U njemu se nalazi novi Android 4.1 JB operativni sistem i baterija sa proširenim kapacitetom, što znači da vas ovaj telefon neće iznevjeriti. Mogućnost korištenja dvije SIM kartice jedna je od prednosti koja ga izdvaja od ostalih pametnih telefona. Sa PRESTIGIO MultiPhone 3540 DUO SIM ćete uvijek ostati povezani sa vašim prijateljima i kolegama.

Datum objave: 26/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook