Naslovna > Automobili > Fiat > Punto > Nikada jeftiniji Punto

Marketauto

Nikada jeftiniji Punto

Ovlašteni prodavac i serviser vozila Fiat grupacije za BiH preduzeće Marketauto iz Glamočana 24. septembra startovalo je sa novom prodajnom akcijom za model Fiat Punto Classic.

Ovo uspješno preduzeće u mogućnosti je da koristi subvenciju Fiat automobila, te je tako u zavisnosti od opreme i vrste pogona formirana i krajnja cijena svakog Punto Classic modela, koji se proizvodi u Fiatovim pogonima u Kragujevcu. Najnovijom prodajnom akcijom, kupcima u našoj zemlji Punto Classic je ponuđen po cijenama od 11.990 KM, koliko je potrebno izdvojiti za početni Actual model, pogonjen dobro poznatim provjerenim 1.2-litarskim benzincem sa 60 KS. Istovremeno, benzinska 1.2 varijanta dostupna je u kombinaciji sa još dva paketa opreme, koji će sigurni smo izazvati više pažnje kod kupaca u našoj zemlji. Riječ je o varijantama Dynamic i Emotion, koje standardno dolaze sa manuelnom klimatizacijom, električnim servo upravljačem sa City opcijom, prednjim vazdušnim jastucima za vozača i suvozača, elektrifikovanim prednjim staklima, te putnim kompjuterom. Najbogatija Emotion opcija dodatno dolazi sa djeljivom zadnjom klupom i kočionim ABS sistemom, a s vanjske strane se prepoznaje i po svjetlima za maglu.

 

 

U zavisnosti od pakete opreme kupcu je ponuđena ušteda u visini 710 KM za model Actual, 910 za Dynamic, dok je najveća na modelu Emotion od čak 2.910 KM. Svakako treba spomenuti da Marketauto ovaj model nudi i u kombinaciji sa sa fabričkim LPG sistemom i Dynamic paketom opreme za koji je potrebno do registracije izdvojiti 15.490 KM, jednako kao i za jednako opremljenu turbodizelsku verziju pogonjenu proslavljenim 1.3-litarskim JTD common-rail agregatom sa 70 KS. Ljubiteljima dizelaša na raspolaganju stoji i Emotion opcija, koja je ujedno i najskuplji akcijski model sa cijenom od 15.990 KM do registracije. I na ovim modelima Marketauto je bio široke ruke, jer je cijenu LPG 1.2 Dynamic verzije snizio za 1.910 KM, a dizelske varijante za 2.610 KM.Najnovija akcija odnosi se na ograničenu količinu vozila, a samo njeno realizovanje izvedeno je sa ciljem približavanja Fiata klijentima. U sklopu prodajne akcije, Marketauto kupcima  nudi i mogućnost lakše kupovine putem određenih finansiranja u kojima je moguće do vozila doći uz kupovinu na rate uz izuzetno nisku kamatu, bez učešća i žiranata. Sa ovako primamljivom ponudom Punto Classic sigurno predstavlja jedno od najzanimljivijih vozila na našem tržištu, namjenjeno kupcima koji u prvom redu cijene niske troškove održavanja i eksploatacije. 

Datum objave: 29/09/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook