Naslovna > Automobili > Nissan > Qashqai > Nissan crossoveri su najveće face u gradu

Posebna ponuda

Nissan crossoveri su najveće face u gradu

Nissan je za ljubitelje svojih crossover modela, po kojima je svjetski prepoznatljiv automobilski brend, pripremio novu posebnu ponudu. Pod sloganom „Nissan crosoveri. Najveće face u gradu“, popularni modeli Juke, Qashqai i Murano sada dolaze uz dodatni set aluminijskih felgi i zimskih guma gratis.

Na ovaj su način tri Nissanova crossover modela potpuno spremna za nadolazeće jesenje i zimske dane, a potencijalni kupci su oslobođeni dodatnog troška nabavke zimskih guma, dok aluminijskim felgama dodatno naglašavaju atraktivnost svojih vozila.U ovoj posebnoj akciji, Nissan Juke, okretni gradski crossover prepun energije, koji nigdje ne prolazi nezapaženo, dostupan je već od 28.500 KM. Nissanov neobični gradski crossover model Juke, ostavlja dubok trag u automobilskoj industriji i mijenja klasično poimanje automobila.

 

Zanimljiv izbor je i kompaktni Qashqai, neprikosnoveni tržišni lider u segmentu, sa početnom cijenom od 32.400 KM. Kao začetnik inovativne crossover kategorije vozila, Qashqai je zahvaljujući originalnom dizajnu, bogatoj opremi i nenadmašivom omjeru uloženo-dobiveno, već osvojio kako svjetsko, tako i domaće automobilsko tržište.Ponuda uključuje i jedinstveni Murano, koji osvaja svojom vrhunskom opremom i snagom po cijeni već od 89.000 KM. Za tu cijenu dobija se dizelska verzija pokretana 2.5 litarskim četverocilindrašem sa 190 KS, koji u kombinaciji sa šestostepenim automatskim mjenjačem, nudi perfomanse u skladu sa atraktivnim vizuelnim nastupom ovog automobila. Spomenimo da dizelska verzija, koja ima istu cijenu kao i verzija pokretana 3.5 V6 benzincem, kupcima Murana pored tradicionalnih kvaliteta, nudi dodatni užitak u manjoj potrošnji i visokim rezervama obrtnog momenta.
Vrijedi istaknuti da ponuda vrijedi i na druge odabrane Nissan modele.Za više informacija posjetite ovlaštene Nissan trgovce za područje BiH u Banja Luci (Union Auto), Mostar (Guma M), Sarajevo (Autohit), Tuzla (Guma T) i Vitez (AC Ovnak) ili www.nissan.ba.

 

Datum objave: 17/09/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook