Naslovna > Vijesti > Nova koncesija u Vitezu
FOTO GALERIJA (13)

Renault Nissan

Nova koncesija u Vitezu

Preduzeće Ovnak d.o.o. koje je u BiH poznato kao distributer robe široke potrošnje, zastupat će Renault, Nissan i Dacia brandove na teritoriji Viteza

Renault je dodatno ojačao svoje prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine, otvaranjem novog prodajno-servisnog centra u Vitezu. Naime, pred brojnim zvanicama i predstavnicima medija osvanula je nova Renault koncesija - Autocentar Ovnak, locirana u poslovnom centru PC-96 u Vitezu. Pored Renaultovog programa, nova koncesija će vršiti prodaju i servisiranje i Dacia i Nissan vozila.Prema riječima direktora kompanije, gospodina Drage Kafadara, za saradnju sa Renaultom se odlučili zbog činjenice da iste krasi dokazana kvaliteta i pažljivo odmjerena cijena, te naglašena briga za korisnike.

 

„Mi smo u mogućnosti ponuditi kompletnu uslugu za osobna i komercijalna vozila za ova tri branda. Imamo savremeno opremljene radionice sa specijalnim, namjenskim alatima. U autocentru Ovnak trenutno radi oko 30 uposlenih i oni su spremni pružiti uslugu na najvišem nivou. Ponosno mogu reći da ne opslužujemo samo građane Viteza, već sve stanovnike BiH. Često nam se javljaju ljudi iz drugih gradova i traže uslugu, a nerijetko i prolaznici ovim značajnim magistralnim putem u Vitezu trebaju našu pomoć. Renault-Nissan nam nije nametnuo nikakve norme koliko moramo isporučiti automobila u ovoj godini, no mislim da ćemo napraviti dobar rezultat, jer smo i prije zvaničnog otvaranja centra prodali 16 automobila marke Renault i 1 automobil marke Nissan.“ –rekao je Drago Kafadar-generalni direkto preduzeća Ovnak. 

 

Gospodin Branko Grković, direktor prodaje kompanije Renault - Nissan Hrvatska, istakao je da je novi prodajni centar u Vitezu odličan dodatak Renault, Nissan i Dacia prodajne mreže, kojoj je dosad nedostajao kvalitetan poslovni partner u centralnoj Bosni, a koji je prepoznat u kompaniji Ovnak.„Lašvanska dolina je okarekterisana kao izuzetno važno strateško mjesto za našu mrežu, stoga smo se odlučili na ovaj korak. Naša mreža je okosnica našeg razvoja i našeg poslovnog uspjeha u Bosni i Hercegovini. Ovo mjesto je motor ekonomskog razvoja i prosperiteta BiH, stoga smo imali veliku želju da budemo prisutni ovdje. Ovnak je preduzeće koje je uspješno na raznim poljima, stoga smo uvjereni da će biti uspješni i kada su naša tri branda u pitanju“ – rekao je Branko Grković –direktor prodaje Renault Nissan za BiH.

 

 

Novi centar u Vitezu, urađen je po visokim standardima i pored reprezentativnijeg izložbeno-prodajnog salona, posjeduje savremen i dobro opremljen servisni centar, kao i sve ostale prateće objekte i usluge.Strateški odlično pozicioniran salon, u idealnom je geografskom položaju, zbog čega je izuzetno pristupačan svim budućim kupcima, ali i aktuelnim vlasnicima automobila Renault, Nissan i Dacia.

Datum objave: 29/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook