Naslovna > Automobili > Mazda > 6 > Nova Mazda 6 stigla u BiH

Poznate cijene

Nova Mazda 6 stigla u BiH

Potpuno nova Mazda6 druga je u Mazdinoj novoj generaciji automobila koja se koristi cijelim nizom SKYACTIV tehnologije i dizajnerske teme "KODO duša pokreta" (KODO - Soul of Motion").

F-Autocentar je objavio cijene nove generacije Mazde6, te je prodaja ovog modela već započela. Treća generacija Mazdinog predstavnika srednje klase bit će dostupna u limuzinskoj (sedan) te u karavanskoj (wagon) verziji, a zanimljivo je da su cijene identične bez obzira na karoserijsku izvedbu. Nova Mazda6 dostupna je s tri benzinska motora u rasponu snage od 145 do 192 KS te dva dizelska motora snage 150, odnosno 175 KS.

 

Po pitanju opremljenosti u ponudi su četiri paketa opreme, a već osnovni paket opreme Emotion donosi poduži spisak na kojem se nalazi manuelni klima-uređaj, DSC, 6 x zračni jastuci, 17"ALU-felge (225/55 R17), el. podizači stakala, el. podešavani i grijani vanjski retrovizori (u boji karoserije), središnje daljinsko zaključavanje, CD/radio/MP3 (USB/AUX), putni računar, start dugme za pokretanje motora itd.Cijena osnovne izvedbe iznosi 51.800 KM sa PDVom, dok za najbogatije opremljenu i najsnažniju dizelsku Mazdu6 (CD150 Automatik, Revolution) treba izdvojiti 78.150 KM.

 

 

Potpuno nova Mazda6 druga je u Mazdinoj novoj generaciji automobila koja se koristi cijelim nizom SKYACTIV tehnologije i dizajnerske teme "KODO duša pokreta" (KODO - Soul of Motion").Sa najboljim modelom u klasi, dostupnim u verzijama sedan ili wagon, Mazda slavi užitak uzbudljive vožnje i važnost emocionalno privlačnog dizajna.SKYACTIV TEHNOLOGIJOM Mazda6 kombinira najnaprednije sigurnosne karakteristike uz vrhunsku uštedu potrošnje goriva.Dizajn KODO koji je nadahnut kretanjem životinja u divljini i simbolizira Mazdinu prepoznatljivu vitalnost i pokretljivost, stvara sportski i energetski dojam dok elegantan profil daje Mazdi6 vodeće aerodinamičke performanse u klasi.Opet je Mazda izazvala konvencionalno u postizanju ekološke i funkcionalne izvrsnosti bez utjecaja na užitak uzbudljive i dinamične vožnje te uz privlačnu estetiku.To je automobil koji odiše sportskim stilom sa stavom koji pokazuje vitalnost i dinamičnost. Ovakav stil karoserije vozaču daje osjećaj uzbudljivog iščekivanja o doživljaju vožnje koji ga čeka.Krilca karakteristična za KODO dizajn položena su duž donje strane gornje rešetke sve do prednje strane s dubokim linijama. To je temelj osjećaja pokreta koji se može uočiti već na prednjoj strani automobila.Nakrivljena prednja ksenonska svjetla nalikuju mačjim očima, stvarajući osjećaj dostojanstva i tvrdoglavosti dok elegantna karoserije naglašava snažan, sportski dojam.Stražnji kraj odiše sportskom snagom bez utjecaja na elegantni ukupni dojam.

Datum objave: 22/01/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook