Naslovna > Automobili > McLaren > 650S > Nove aerodinamičke perfomanse i dramatičniji izgled

Predstavljen 2015 McLaren 560S Coupe MSO Concept

Nove aerodinamičke perfomanse i dramatičniji izgled

Ostale komponente napravljene su od laganog materijala, a posebno se ističu zadnji spliter i usisnici za vazduh…

McLaren Special Operation (MSO) predstavili su jedinstveni 650 S Coupe model, koji kombinuje optimizovane aerodinamičke perfomanse sa nešto dramatičnijim izgledom automobila. McLarenovo odjeljenje za automobile građenja po mjeri predstavilo je upravo 650S Coupe, dizajnerski koncept, koji donosi mnoštvo novih aerodinamičkih elemenata i dijelova, koji su kopatibilni sa modelima 650S Spider, 12C Coupe i 12C Spider.

 

Neke od ovih novih komponenti uključuju redizajnirani zadnji difuzor, bočne dodatke koji su lagani, jer su za njihovu izradu korištena ugljenjična vlakna. Automobil ima primamljivu, Agrigan Black crnu boju eksterijera, sa nekim crvenim – metalik ukrasima. MSO navodi da pod direktnim sunčevim zracima ova specijalna boja mjenja svoju nijansu u izuzetno privlačnu i interesantnu boju.

 

Ostale komponente po kojima se ovaj model ističe takođe su naprevljene od laganog materijala, a posebno se ističu prednji spliter, usisnici za vazduhe, te novi zadnji branik. Ukoliko pogledamo unutar putničke kabine, primjetićemo da su sjedišta od ugljeničnih vlakana, koja su izvedena iz onih koja su postavljena u okviru P1 modela, a oko 15 kilgorama su lakša od konvencionalnih sjedišta. Takođe, presvučena su crnom kožom. 

Datum objave: 29/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook