Naslovna > Automobili > Audi > A3 > Novi Audi A3 Cabrio

Predstavljanje u Frankfurtu

Novi Audi A3 Cabrio

Svoj novi model Audi planira da predstavi već ove sedmice, na sajmu automobila u Frankfurtu…

Audi je i zvanično predstavio svoj novi model, A3 cabrio, koji će javnosti i zvanično da bude predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu. U poređenju sa svojim prethodnikom, novi model je povećao dimenzije za čak 18 centimentara u dužinu, a međuosovniskog razmaka za samo 2 centimetra. Ovaj model od svog prethodnika je niži za oko 1.5 cm.

 

Zahvaljujući nešto većem pomenutom međuosovinskom razmaku, ovaj model sa četiri sjedišta pruža nešto više mjesta za putnike koji sjede nazad u odnosu na svog prethodnika. Što se tiče zapremine prtljažnika, kapacitet mu je povećan na 60 litara. Težina automobila smanjena je za otprilike 50-ak kilograma. U tome mu uveliko pomaže krov od meke tkanine.

 

Audi A3 Cabrio dostupan je sa 1.4 litarskom TFSI motorom od 140 „Konja“, 1.8 litarskim TFSI motorom od 180 KS, te 2.0 litarskim TDI agregatom od 150 „konja“. Kao takav uparen je sa šestostepenim S-Tonic mjenjačem. Do stotke ovaj model će ubrzavati za 5.4 sekunde, a potrošnja na 100 pređenih kilometara iznosiće 7.1 litru. 

Datum objave: 09/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook