Naslovna > Automobili > Citroen > C3 > Novi C3 Picasso

Citroen

Novi C3 Picasso

Citroën C3 PICASSO, mali monovolumen nove generacije, kreće u prodaju na hrvatsko tržište od 20. studenog. Prodan u više od 320 000 primjeraka, ističe se smjelim dizajnom i inovativnom konstrukcijom.

Citroën C3 PICASSO u pogledu stila dobiva novi prednji branik s novim „chevronima“ i led dnevnim svjetlima (serijska oprema na izvedbi Seduction) koji mu daju još dinamičniji izgled.

 

U ponudi su dvije nove boje, bijela sedefasta Nacré i tamnoplava Encre, koje prati nova ponuda tkanina u unutrašnjosti te ukrasni poklopci kotača 15“  (u seriji na opremi Attraction).Kao dodatnu opremu nudi sustav navigacije eMyWay, koja sadrži Jack utičnicu, USB box i BlueTooth®. Navedeno može biti upareno s kamerom za vožnju unatrag koja olakšava manevriranje. Ostali noviteti su svjetla za maglu sa statičkim osvjetljavanjem zavoja, unutarnji elektrokromni retrovizori i LED ambijentalno osvjetljenje sprijeda.U ponudi su 3 razine opremljenosti: Attraction, Seduction i Exclusive, te 2 benzinska VTi 95 BVM i VTi 120 BVM motorima i dizelski HDi 90 BVM motor.

Datum objave: 23/11/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook