Naslovna > Automobili > Kia > Ceed > Novi Ceed na sajmu automobila u Beogradu

Kia

Novi Ceed na sajmu automobila u Beogradu

Iako je u toku međunarodni Sajam automobila u Ženevi, bliži se i onaj u nama susjednoj Srbiji, tačnije u njenoj prestonici...

Na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu koji će trajati od 22. do 31. marta, korejski proizvođač će izložiti nekoliko noviteta, ali i dobro poznatih modela, među kojima su model Rio, kao i crossover Stonic, a posjetioci će imati priliku da vide i kompletnu gamu Ceed vozila:  hatchback sa 5 vrata, karavan Ceed_Sportwagon i novi ProCeed koji sada ima potpuno novi "shooting brake" oblik karoserije. Pored navedenih, u hali beogradskog sajma će se naći i popularni Sportage za 2019. godinu.

 


Povodom ovog događaja, proizvođač je obezbjedio sajamske cijene i uslove prodaje, pa će tako Novi Ceed u Srbiji startovati sa cijenom od 12.990 eura. Ispod čijeg poklopca motora se nalazi 1,4 litarski benzinac, koji stiže u Active paketu opreme sa brojnim bezbjednosnim sistemima. S druge strane ProCeed model u shooting brake izdanju se svrstava u sam vrh game, a dostupan je isključivo sa GT Line i GT specifikacijama opreme. Model Sportage stiže sa dosta inovacija, a sve potencijalne posjetioce sajma i kupce će obradovati posebna ponuda koja obuhvata ograničenu količinu ovog modela sa benzinskim motorom uz popust od 6.500 eura, tako da je početna cijena svedena na 16.990 eura.

 

Datum objave: 06/03/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook