Naslovna > Automobili > Ford > Focus > Novi izgled Fordove porodične krstarice

2015 Ford Focus karavan spreman za Ženevu

Novi izgled Fordove porodične krstarice

Ford je primjenio facelift na svom najbolje prodavanom modelu, koji sada izgleda mnogo unaprjeđeno u odnosu na prošlu verziju…

Nakon što je Ford predstavio svoj Focus hatchback model za 2015. godinu, ovaj američki proizvođač je putem interneta prikazao i zvanično Wagon, odnosno karavan verziju svog modela. Svoj javni debi ovaj automobil će zvanično imati na sajmu automobila u Ženevi.

 

Ford je promjenio facelift na svoj najbolje prodavani model, koji izgleda izuzetno unaprijeđeno u odnosu na prethodnu verziju. U okviru ovog facelifta, kompanija je Focus karavanu dodala redizajnirane branike, restilizovana prednja i zadnja svjetla, te potpuno nova četiri panela karoserije.

 

 

 

 

 

 

 

Pogonski agregati  koji su rezervisani za ovaj model obuhvata, između ostalog i 1.5 litarski EcoBoost benzinskim turbopunjenim punjenim motorom, koji nudi 150 i 180 “konja”. Pored toga, dostupan je i novi TDCi 1.5 litarski turbodizelaš, koji razvija 95 i 120 KS.

 

 

 

 

 

 

Putnička kabina ima mnogo manje tastera, jer je Ford već izjavio kako je odlučio da sa ovim modelom predstavi jednostavniji i ergonomski izgled, a prepoznatljiv će da bude SYNC 2 sistem za povezivanje, te 8-inčni ekran u boji. 

Datum objave: 24/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook