Naslovna > Vijesti > Novi menadžment za nove uspjehe

Renault Trucks

Novi menadžment za nove uspjehe

Renault Trucks najavljuje dolazak Bruna Blina na mjesto predsjednika Renault Trucks Commercial umjesto Heinz-Jürgen Löwa koji je odlučio napustiti kompaniju. Bruno Blin svoju novu funkciju preuzima 01.siječnja 2013.

Peter Karlsten, izvršni Vice President Volvo grupe i generalni direktor prodaje i marketinga u Europi, Bliskom Istoku i Africi istaknuo je: „Na trenutnu reorganizaciju unutar Renault Trucksa treba gledati u širem kontekstu.

 

Reorganizacija uključuje cijelu Volvo grupu i sve marke kamiona grupe, što će pomoći svakoj marci da potpuno razvije svoj potencijal. U lipnju će Renault Trucks kompletno obnoviti svoju gamu vozila, i tako ojačati svoju poziciju na tržištu. Kad nova organizacija i nova gama budu na snazi, Renault Trucks bit će snažniji i kompetentniji.“„Bruno Blin stigao je u tvrtku 1999.godine. Radio je u Grupe Trucks Technology gdje je od 2004. vodio svjetski odjel za nabavu. Stekao je bogato iskustvo u kompleksnim i međunarodnim okruženjima, i mnogo je godina živio vani. Pokazao je svoje izvrsne menadžerske sposobnosti kao i sposobnost vođenja u vrijeme velikih promjena u globalnim organizacijama.“, nastavlja Peter Karlsten.U zadnjih pet godina grupa je investirala više od dvije milijarde eura u Renault Trucks. „Renault Trucks ima veliki potencijal i mislimo da ima vitalnu ulogu u našoj strategiji rasta“ zaključio je Peter Karlsten.

Datum objave: 12/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook