Naslovna > Vijesti > Novi Škoda partner

Bunjo d.o.o

Novi Škoda partner

Bunjo d.o.o., od ranije je poznata kao jedna od najuspješnijih autokuća u BiH, a ključ njihovog uspjeha leži u profesionalosti i pristupačnosti svakog od uposlenika...

Ljubitelji Škode jednog od najvećih brendova, kada je u pitanju auto-industrija, u budućnosti će imati priliku vidjeti automobile ove kompanije u jednom sasvim novom ruhu, koje podrazumijeva i nove ljude, okupljene oko ovog uspješnog brenda.

 

Naime, Bunjo d.o.o., firma koja je poznata po zastupništvu brendova Renault i Dacia, prerasta u grupaciju, te postaje i ovlašteni Škoda partner, što u prevodu znači da će prijatno osoblje, na čelu sa generalnim direktorom firme Triab d.o.o., Adisom Bunjom, građanima Bosne i Hercegovine konstantno biti na usluzi kada je u pitanju kupovina, servisiranje i održavanje vozila marke Škoda.

 

Bunjo d.o.o., od ranije je poznata kao jedna od najuspješnijih autokuća u BiH, a ključ njihovog uspjeha leži u profesionalosti i pristupačnosti svakog od uposlenika. Kod njih je kupac uvijek na prvom mjestu, a sada su svoje usluge proširili, s obzirom na to da su postali bogatiji za još jedan brend.

 

Nova firma Triab d.o.o., nalazi se na staroj adresi Renaulta i Dacie (Bare-Šip) i poslovat će iz objekta prilagođenog najnovijim Škoda standardima.

 

"U ponudi imamo osam modela Škoda, počev od nove Octavije, zatim Škode Rapid, te standardnih modela Fabia Citigo, Yeti... Ipak, bitnije od toga je pomenuti da nudimo prodaju originalnih rezervnih dijelova, originalne dodatne opereme i lakirnicu sa najnovijim standardima. Na raspolaganju  je i servis u kojem je moguće obaviti servisiranje automobila u garantnom i vangarantnom roku, a sve to uz osposobljeni i školovani kadar, koji je garant profesionalnog i korektnog pristupa za sve kupce", naglasio je Bunjo, te pozvao sve zainteresovane i potencijalne kupce da posjete novootvoreni auto centar u Alipašinoj bb.

 

Na kraju, uz sve navedeno, Škoda je otvorila i novih 20 radnih mjesta, što je itekako bitno naglasiti, s obzirom na veoma teške uvjete u kojima se nalazi naša privreda, te na stopu nezaposlenosti.

 

"Nama su ljudi i njihova sigurnost, uvijek na prvom mjestu", istakao je Bunjo.

Datum objave: 28/05/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook