Naslovna > Automobili > Audi > Q8 > Novi video otkrio agresivniji izgled Q8

Audi

Novi video otkrio agresivniji izgled Q8

Pretpostavlja se da je Audi kreirao modele Q8 i Q8 Sport oslanjajući se na dizajn koncept modela što nije loše. Prema tome, očekuju se uski farovi, velika rešetka hladnjaka i masivni branici…

Promocija novog SUV modela Q8 kompanije Audi nastavljena je sa emitovanjem druge epizode  mini serije koju je ovaj proizvođač osmislio kako bi predstavio neke detalje ovog automobila prije njegove zvanične promocije. Međutim,  novi video kao i prethodni na kašićicu je dao detalje novog SUV-a. Prema onome što se moglo primijetiti a i pretpostaviti je da je Audi kreirao modele Q8 i Q8 Sport oslanjajući se na dizajn koncept modela što  nije loša stvar. Prema tome, očekuju se uski farovi, velika rešetka  hladnjaka i masivni branici zbog kojih će izgledati agresivno. Tome će doprinijeti i veliki usisnik za vazduh.

 

 

Nedavne fotografije enterijera koje su dospjele u javnost otkrile su da u karoseriji ima ekran  infotejnment sistema integrisan u centralnu konzolu, kožni upravljač i digitalna instrument tabla.  Q8 biće postavljen na Volkswagenovoj MLB platformi, te će se prodavati sa različitim pogonskim agregatima.  Uvodni model će imati četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara koji razvija 252 ks. Biće dostupni još i troilitarski V6 koji će razvijati 355 ks i V6 u pogonskom hibridnom sklopu koji će razvijati 443 ks. Najavljene su i S Q8 i RS Q8 verzije, a RS Q8 će razvijati oko 530 ks. Uvodna verzija ovog SUV trebala bi biti narandžaste boje što je otkrio prvi video koji je emitovan u ovoj mini seriji od pet epizoda.

Datum objave: 25/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook