Naslovna > Automobili > Opel > Astra > Novo ruho modela Astra!

Opel spreman za redizajniranje

Novo ruho modela Astra!

Dizajneri će se potruditi da svom najprodavanijem modelu obezbijede izuzetno atraktivan dizajn, koji će biti melem za naše oči…

Opelov model Astra predstavljen je prije skoro sedam godina. Sve nas je pomalo iznenadila informacija da će ovaj proizvođač da se odluči na redizajn. Iz Opela najavljuju kako je planirano da unaprijeđeni model bude predstavljen u toku 2016. godine, a narednu generaciju Astra modela odlikovaće velike sličnosti sa Monza konceptom.

 

Dizajneri će se ovaj put potruditi da modelu obezbijede atraktivni izgled, stoga možemo da očekujemo izuzetno velik broj zanimljivih detalja, uključujući i aluminijumsku prugu od krova pa sve do zadnjeg dijela automobila. Redizajnirana Astra biće dostupna u nekoliko varijanti, kao hatchback model sa troje i petoro vrata, ali i kao karavan automobil. Sve ove modele će odlikovati unaprijeđena verzija njihove sadašnje arhitekture.

 

Ispod poklopca motora možemo da očekujemo veliki izbor novih motora, koji uključuje i manji, 1.0 litarski trocilindarski motor sa turbo punjačem koji postiže 114 KS i 168 Nm obrtnog momenta. Kao takav, ovaj motor će da bude uparen sa novom, šestostepenom manuelnom transmisijom. 

Datum objave: 11/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook