Naslovna > Vijesti > Odličan odaziv zadovoljnih korisnika

Aktuelno – Petrol nagradna akcija

Odličan odaziv zadovoljnih korisnika

Podjsetimo, od 01.04. traje nagradna akcija, a kupovinom goriva i ostalih proizvoda na benzinskim stanicama Petrola širom BiH stičete pravo popusta na kupovinu kvalitetnih Berghoff noževa...

Užurban način života zahtijeva prilagođavanje

 

Zbog sve užurbanijeg načina života, sve češće pribjegavamo kupovini brze hrane i gotovih jela. Kuhanje, kao i priprema ukusnih jela može biti brzo i jednostavno. Vrhunski svjetski kuhari znaju tajnu - za pripremu jela, pored vrhunskih sastojaka, važna je još jedna stvar. Bez dobrih noževa, nema ni dobrog jela! Od 01.04.2014. profesionalni Berghoff noževi dostupni su i vama, na jednoj od 37 Petrol benzinskih stanica u BiH.

 

Kupci svjedoče o kvalitetu

 

Mnoštvo zadovoljnih kupaca, koji su svoje Berghoff noževe potražili na jednoj od 37 Petrol benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini, ne kriju svoje zadovoljstvo. Kako ističu, za ove kvalitetne noževe su čuli i ranije, a ovo je bila jedinstvena prilika da ih nabave u našoj zemlji, i to po izuzetno povoljnoj cijeni, a sve zahvaljujući ovoj akciji. “Nema sumnje da Petrol misli na svoje vijerne korisnike i mušterije! Ovo je zaista odličan pokazatelj.

 

Prezadovoljna sam što konačno imam svoje Berghoff noževe u svojoj kuhinji”, naglasila je prezadovoljna mušterija. “Kada je moja supruga čula za ovu akciju, odmah mi je rekla da ta noževe mora da ima u svojoj kuhinji. Odlučio sam da joj udovoljim, jer znam koliko voli da kuha i koliko vremena provodi u kuhinji. Berghoff noževe smo nabavili veoma brzo, a moja supruga ne krije zadovoljstvo. Želim i ovim putem da se zahvalim Petrolu što su im mušterije i dalje na prvom mjestu”, rekla nam je još jedna prezadovoljna mušterija.

 

Podsjećamo da je svaki nož Berghoff izrađen od nehrđajućeg čelika visokog kvaliteta, iskovan i ručno naoštren, u skladu sa dugogodišnjom tradicijom ove kompanije.

 

Sakupljajte i vi nagradne bodove na benzinskim stanicama PETROL i postanite vlasnik cijele kolekcije profesionalnih noževa Berghoff. Profesionalni kuharski set može biti vaš po cijenama nižim i do 60%!

 

Datum objave: 19/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook