Naslovna > Vijesti > Otkriven izgled restilizovanog SUV-a

BMW X3

Otkriven izgled restilizovanog SUV-a

Premijera restilizovanog crossovera je zakazana za jun, ali su se u javnosti već našle slike novog modela namijenjenog za kinesko tržište...

Od zvaničnog predstavljanja BMW-a X3 i njegove električne varijante iX3 nas dijeli još mjesec dana, ali su se fotografije novih modela već pojavile u javnosti, i to zahvaljujući kineskim vlastima. Naime, na veb stranici Ministarstva za industriju i informacione tehnologije se redovno objavljuju fotografije vozila koja su prošla homologaciju, a ovom prilikom su iste objavljene za X3 i iX3. Naravno, radi se o modelima namijenjenim kineskom tržištu, ali će modeli koji se nađu na tržištu Evrope izgledati gotovo potpuno identično. Na fotografijama je otkriven izgled restilizivanog prednjeg dijela na kome se ističe novi dizajn prednjih LED svjetala, koji je sada usklađen sa novijim modelima bavarskog proizvođača, a promjene je pretrpio i prednji branik, na kome se primijete oštriji uglovi usisnika za vazduh i crni ukrasni umeci. Zadnja svjetla su takođe restilizovana, tako da sada izgledaju veće i agresivnije, a masivniji su i zadnji branici, sa četvrtastim duplim izduvnim završecima.

 

 


Što se tiče električnog modela, on je znatno sličniji standardnom, bez brojnih umetaka plave boje koji su isticali prethodni model. Odaje ga tek drugačiji dizajn ventilacionih otvora i nedostatak izduvnog sistema. Fotografije enterijera nisu zabilježene, ali su u BMW-u naveli da će i tu biti promijena, a očekuje se i novi iDrive infotainment sistem osme generacije. Paleta agregata će biti osvježena novim mild-hybrid varijantama u sklopu dalje elektrifikacije koja je najavljena u planovima bavarskog proizvođača. Premijera modela se očekuje u junu, kada će se moći vidjeti konačan izgled modela i saznati njegove detaljnije karakteristike. Sportski X3 M još uvijek nije najavljen, ali se i on očekuje krajem ove godine ili početkom sljedeće.

Datum objave: 14/05/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook