Naslovna > Vijesti > Otvoren novi prodajno-servisni centar Mercedes-Benza

MB Auto

Otvoren novi prodajno-servisni centar Mercedes-Benza

U Glamočanima kod Laktaša na atraktivnoj i vidljivoj lokaciji otvoren je novi Mercedes-Benz prodajno-servisni centar MB Auto koji se prostire na površini od 17.000 m2...

Bosna i Hercegovina postala je bogatija za još jedan automobilski centar, koji ovaj put pripada Mercedes-Benzovoj Autoline mreži. Riječ je o novootvorenom prodajno-servisnom centru MB Auto, odnosno ovlaštenom prodavcu Mercedes-Benz vozila u Republici Srpskoj, koji u svojoj ponudi ima objedinjeno i servisiranje putničkog i teretnog programa ovog premijum proizvođača.

 

Moderno opremljeni centar nalazi se na atraktivnoj i vidljivoj lokaciji uz autoput u Glamočanima kod Laktaša, koji se prostire na 17.000 m2.Ono što svakako treba istaći je činjenica da je ovo preduzeće i pored toga što je nedavno otvoreno, već sada u stanju da pruži gotovo sve usluge trenutnim i budućim vlasnicima vozila „mercedes-benz“. Odluka da se otvori novi Mercedes-Benc prodajno-servisni centar proizišla je iz toga da su dosadašnja ponuda vozila ovog njemačkog proizvođača na prostorima banjalučke regije, te njihovo adekvatno servisiranje bili nedovoljni, posebno kada je u pitanju laki i teški teretni program.Preduzeće MB Auto trenutno se bazira na putničkom programu Mercedesa, što znači da u ponudi ima široku lepezu modela, počev od A klase, pa sve do u našoj zemlji veoma popularnog SUV-a ML.

 

Istovremeno, pružena je mogućnost da i ljubitelji Smarta u MB Autu nađu adekvatan automobil za sebe, a tu je i široka ponuda „micubiši“ komercijalnih vozila do 7,5 tona. Da bi se udovoljilo svim potrebama klijenata, jedan dio objekta MB Auto preuređen je sa ciljem određenih priprema za dvije pozicije namjenjene servisu teških teretnih vozila. Prostorne pripreme su završene, a čeka se još oprema, što znači da će MB Auto krajem marta krenuti i sa aktivnim servisima na teškim teretnim vozilima. Sa ovako kompletiranim uslugama ne bi trebalo izostati značajno povećanje prodaje, a samim tim i zadovoljstvo kupaca Mercedesovih vozila, s obzirom na to da preduzeće MB Auto posjeduje kompletnu ponudu, uključujući i servisiranje po Mercedesovim standardima.U MB Autu dostupne su i posebne mogućnosti finansiranja, kao što je Mercedes-Benz finansiranje, koje bi trebalo biti veoma konkurentno na našem tržištu. Ono što je posebno zanimljivo je i činjenica da se preduzeće MB Auto neće bazirati samo na prodaji novih vozila iz razloga što će se klijentima nuditi i polovni automobili, kao i komercijalna vozila, a ako bude potrebe, biće ponuđena mogućnost uvoza polovnih vozila iz inostranstva. U tom slučaju MB Auto će ova vozila prodavati posle tehničke provjere i sa određenom garancijom.Ako MB Auto uspije da realizuje ovakav plan poslovanja, nema sumnje da će za veoma kratko vrijeme izrasti u jedan od najvećih automobilskih centara, sposobnih da udovolje svim željama trenutnih i budućih klijenata.

Datum objave: 01/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook