Naslovna > Vijesti > Otvoren novi salon automobila MARKETAUTO

Banja Luka

Otvoren novi salon automobila MARKETAUTO

U prisustvu velikog broja zvanica i poslovnih partnera, otvoren je novi prodajni salon automobila MARKETAUTO za brendove Fiat, Lancia, Jeep i Alfa Romeo.

Prisutne je u ime MARKETAUTA pozdravio vlasnik Vladimir Kotroman, a prigodan govor održali su i komercijalni direktor kompanije FAS Džeri Klark i  načelnik Opštine Laktaši Milovan Topolović.Svečanosti je prisustvovao i njegova ekselencija ambasador Italije u Bosni i Hercegovini Raimondo De Cardona.„Grupacija Fiat Automobili je u važnoj fazi razvoja, investicija i rasta, koji nigdje nije viši nego u ovom regionu. Sljedećeg mjeseca zvanično će početi da radi naša fabrika u Kragujevcu, gdje ćemo proizvoditi potpuno novo vozilo, Fiat 500L, namjenjeno globalnom tržištu. U ovom prodajnom salonu, paralelno sa Italijom i Srbijom, prvo će početi prodaja tog noviteta. To se očekuje u kasnu jesen“ – rekao je Džeri Klark. 

 

Projektovan po najsavremenijim standardima na preko 650 m2 površine  MARKETAUTO zadovoljiće ukuse najrazličitijih kupaca. Novi prodajno-servisni centar u Banjaluci zadovoljava sve multibrand (Fiat Penta) standarde grupacije Fiat Automobili. Prodajni salon opremljen je svim specijalnim alatima i dijagnostičkom opremom za vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep.Marketauto je šesti Fiat Penta diler u mreži kompanije FAS. Taj status već imaju Fiat centar (Beograd), Kompresor (Beograd), Stojanov (Novi Sad), Auto garant (Čačak) i Nikom (Kragujevac). Novootvoreni salon MARKETAUTO nalazi se na adresi Svetosavska 221 u Laktašima, a radno vrijeme salona je radnim danom od 08 do 18 časova.

 

Datum objave: 18/06/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook