Naslovna > Automobili > Nissan > Qashqai > Pet zvjezdica na EuroNCAP testu

Novi Nissan Qashqai

Pet zvjezdica na EuroNCAP testu

Novi model Nissan Qashqaija za 2014. godinu dobio je potpuno novu liniju motora, novi dizajn eksterijera i mnogo bolje materijale u kabini automobila…

EuroNCAP ovih dana sertifikovao je novu generaciju Nissan Qashqai modela sa maksimalnih pet zvjezdica, nakon što je ovaj crossover testiran u nedavnoj seriji testova. 2014 Nissan Qashqai dobio je novu liniju motora, novi dizajn eksterijera i putničke kabine, i neke nove, bolje materijale u kabini automobila.

 

Ipak, jedan od najvažnijih testova ovog modela bio je upravo onaj koji se odnosi na njegovu bezbjednost. Stoga, sa sigurnošću možemo da kažemo da je riječ o jednom od najboljih automobila koji su dostupni u svom segmentu. Novi Nissan Qashqai osvojio je 88% poena za zaštitu odraslih putnika, prilikom čega je jedini problem predstavljala zaštita grudi putnika koji se nalaze na prednjem sjedištu. Kada govorimo o bočnim sudarima, ovaj model jeste bio malo problematičan, ali ništa tako strašno što bi spriječilo da ovaj automobil osvoji maksimalnih pet zvjezdica tokom testiranja.

Datum objave: 27/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook