Naslovna > Automobili > Peugeot > 301 > Peugeot 301 u floti MUP-a RS

Bogatiji vozni park

Peugeot 301 u floti MUP-a RS

U okviru aranžmana u narednom periodu biće isporučeno ukupno 89 jedinica Peugeot-a 301, koji će svakodnevno koristiti u radu MUP-a RS...

Iz potrebe za pouzdanim i kvalitetnim automobilima koji se prilagođavaju svim uslovima u saobraćaju, MUP RS se odlučio za saradnju sa Verano Motors Banja Luka, ovlaštenim Peugeot koncesionarom sa kojim je dogovorena isporuka Peugeot-a 301.

 

“Peugeot 301 je siguran, komforan i prostran automobil koji u potpunosti oslikava vrhunski francuski kvalitet. To je vozilo koje prevazilazi sve izazove, a upravo takav pouzdan partner treba MUP-u koji se kroz svakodnevni rad zasigurno susreće sa mnogobrojnim izazovima kako u poslu, tako i na cesti. Ova isporuka je potvrda da je kvalitet 301-ice prepoznat zbog čega smo zaista ponosni i sigurni da će ova vozila ispuniti sva očekivanja MUP-a RS“, istakao je Slađenko Galić, generalni direktor Verano Motors Banja Luka.

 

U okviru aranžmana u narednom periodu biće isporučeno ukupno 89 jedinica Peugeot-a 301, koji će svakodnevno koristiti u radu MUP-a RS.

 

Peugeot 301 prepoznatljiv je po izdržljivosti, svestranosti, izuzetnom držanju na cesti, visoko kvalitetnoj unutrašnjosti i optimalnoj potrošnji goriva, a sve to po pristupačnoj cijeni. Model je u BiH također dobio priznanje za automobil godine u kategoriji “Best buy“ u 2013. godini od strane Udruženja automobilskih novinara BiH.

 

Datum objave: 02/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook