Naslovna > Automobili > Peugeot > 301 > Peugeot 301 za višestrukog šampiona Formule 3

Peugeot

Peugeot 301 za višestrukog šampiona Formule 3

Kompanija Verano Motors, ovlašteni Peugeot koncesionar u Banjaluci, uspostavila je saradnju sa Borisom Miljevićem, višestrukim šampionom Formule 3 i najtrofejnijim automobilistom u Bosni i Hercegovini.

Novi model Peugeot 301 oficijelno je vozilo ovog profesionalnog vozača do naredne trke “International Winners Championship 2012” u Zagrebu.“Drago nam je da smo uspostavili saradnju sa Borisom Miljevićem koji je najuspješniji vozač u BiH i iza sebe ima mnogobrojne titule i osvojene trofeje. Ponosni smo što je izabrao Peugeot kao svog partnera i sigurni smo da će u novoj 301-ici imati ugodno i sigurno putovanje do svoje destinacije gdje će se na međunarodnoj trci šampiona ponovo boriti za prvo mjesto, kao i na povratku u Banja Luku”, istakla je Bojana Đuras, direktorica marketinga kompanije Verano Motors, ovlaštenog Peugeot koncesionara.

 

Boris Miljević kao profesionalni vozač od 2004. godine učestvuje u trkama i iza sebe ima 32 pobjede, 7 internacionalnih i 5 nacionalnih titula.“Zahvalan sam predstavnicima Peugeota i kompaniji Verano Motors Banja Luka što su prepoznali moje potrebe kao profesionalnog automobiliste i ustupili mi novi Peugeot 301. Na taj način su mi pružili podršku pred jedno od najvećih takmičenja u regionu. Nadam se da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti, jer Verano Motors Banja Luka i ja imamo isti cilj, a to je da budemo najbolji u onome čime se bavimo”, rekao je Boris Miljević. Peugeot 301, koji je nedavno stigao na bosanskohercegovačko tržište, će i na ovom putovanju potvrditi da je vozilo koje se idealno snalazi u svim uslovima i koje vozaču zbog stabilnosti, udobnosti i sigurnosti, pruža maksimalni užitak u vožnji

Datum objave: 06/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook