Naslovna > Vijesti > Peugeot isporučio automobile za m:tel

Nastavljena saradnja

Peugeot isporučio automobile za m:tel

Ovlašteni Peugeot koncesionar, firma Verano Motors Banja Luka nastavila je uspješnu saradnju sa kompanijom m:tel. Saradnja koja je započeta 2008. nastavljena je isporukom vozila Peugeot 206+. Radi se o 14 vozila sa 1.4 HDi dizelskim motorima.

Peugeot 206+ je jedan od najpopularnijih modela u svom segmentu i svojom niskom potrošnjom goriva, elegantnim izgledom i izvanrednim bezbjednosnim karakteristikama u potpunosti izlazi u susret potrebama svakodnevne eksploatacije na našim cestama.

 

„Nama je zaista zadovoljstvo nastaviti saradnju sa m:tel-om naročito kada znamo da je ta kompanija stekla povjerenje u naš brend tokom proteklih godina. 1,4 HDi dizel motor je provjeren, štedljiv i jedan od najtraženijih u našoj ponudi. Vjerujem da će u modelu 206+ i kompanija m:tel pronaći pouzdanog prijatelja.“, istakao je Slađenko Galić, direktor Verano Motorsa, Banja Luka. Verano Motors na tržištu Bosne i Hercegovine posluje od 2000. godine i do sad je isporučio preko 1900 vozila, uključujući putnički i dostavni program.

Datum objave: 22/10/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook