Naslovna > Vijesti > Poboljšan izgled i tehnološka oprema za C5

Citroen

Poboljšan izgled i tehnološka oprema za C5

Izgled modela CITROËN C5 doživljava promjene u skladu s trenutačnim vrijednostima i ambicijama marke. Suvremenost i otmjenost ključne su riječi tih promjena koje jačaju osobnost ovih modela, istodobno zadržavajući adute koji ih čine uspješnima.

Od izlaska na tržište početkom 2008., CITROËN C5, dostupan u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi Tourer, prodan je u više od 400 000 primjeraka. Osnažen tim komercijalnim uspjehom, CITROËN C5 doživljava stilska i tehnološka poboljšanja koja dodatno naglašavaju njegovu suvremenost i osobnost: CITROËN C5 odsad nosi nove chevrone Marke koji su zaobljeniji pa dodatno naglašavaju njegovu izražajnost. CITROËN C5 ima također novu smeđu boju karoserije «Guaranja». U unutrašnjosti, u izvedbi Exclusive, CITROËN C5 nudi nove presvlake u kombinaciji kože i tkanine, kao i nove ukrasne elemente.

 

 Za što lakša putovanja, CITROËN C5 opremljen je novim navigacijskim sustavom eMyWay povezanim s „priključnom kutijom“ koja sadrži univerzalni audiopriključak, priključak za USB i komplet za telefoniranje slobodnih ruku Bluetooth. Na modelu CITROËN C5 Tourer, ovaj navigacijski sustav  može se kompletirati s kamerom za vožnju unatrag koja olakšava parkiranje.CITROËN C5 oduvijek ima suvremene, odnosno ekskluzivne tehnologije u službi ugodnog boravka, udobnosti i sigurnosti svih putnika poput sustava CITROËN eTouch ili, pak, ovjesa Hydractive III+, Citroënova svjetskog ekskluziva.

Datum objave: 13/08/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook