Naslovna > Automobili > Fiat > 600 > Počela proizvodnja novog modela

Fiat 600e

Počela proizvodnja novog modela

Novi model biće idealno rješenje za ljubitelje gradova i savršeno otjelotvorenje vrijednosti brenda - italijanskog stila i održivosti...

Nakon svečane prezentacije koja se održala u Lingotu 4. jula, serijska proizvodnja modela New Fiat 600e započela je u fabrici Stellantis u Tikiju. Prvi automobil ovog modela koji je izašao s proizvodne trake bio je vrhunski model La Prima, u prelijepom narandžastom tonu nazvanom "Sun of Italy". Novi Fiat 600e spaja najbolje karakteristike B i B-SUV segmenta kako bi pružio vozačima izvanredno iskustvo vožnje, koje obilježava povratak ovog brenda u B-segment automobila.

 

 

 

 

Ovaj model se odlikuje izvanrednim električnim performansama, pružajući impresivnu električnu autonomiju od više od 400 km prema WLTP kombinovanom ciklusu i više od 600 km u gradskim uslovima vožnje. Takođe, nudi najnaprednije sigurnosne karakteristike kako bi osigurao bezbjednost putnika. Dostupan u dvije potpuno električne verzije, New Fiat 600e La Prima i New Fiat (600e) RED, ovaj model predstavlja savršeno rješenje za porodice, omogućavajući im da uživaju u potpunom doživljaju čistog italijanskog "Dolce Vita" koncepta, istovremeno brinući o životnoj sredini i društvenim pitanjima.

 

Datum objave: 02/10/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook