Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > C Klasa > Pogled u unutrašnjost

Mercedes C klase za 2014. godinu

Pogled u unutrašnjost

Mercedes definitivnoo slijedi dizajnerski trend najnovije generacije, što pokazuje i perfektna unutrašnjost ovog automobila…

Mercedes je odlučio da malo po malo oktriva detalje svoje nove C klase. Ovog puta, pogledaćemo u unutrašnjost ovog automobila, jer je Mercedes odlučio da javnosti da na uvid kako će kabina ovog automobila da izgleda. Stoga, upoznaćemo se sa enterijerom ovog modela.

 

Ono što možemo da zaključimo jeste da Mercedes vrijedno prati svoj najnoviji dizajnerski trend. U unutrašnjosti putničke kabine, sve djeluje prefinjenije, kvalitetnije i luksiznije. Položaj ekrana multimedijalnog sistema, instrumentalna tabla, pet kružnih otvora za ventilaciju, kao i mnoštvo drugih, kvalitetnih elemenata, neodoljivo nas podsjeća na unutrašnjost modela CLA, naravno, uz veću dozu luksuzva i kvaliteta.

 

Kupci će moći da biraju između multimedijalnog uređaja sa ekranom od 7 ili 8,4 inča. Obe ove varijante imaju oblik tablet uredjaja, a nalaze se na vrhu centralne konzole. Tu je i “head up”displej koji projektuje informacije koje su bitne za vožnju, kao i “touch pad” kontrole, koje se nalaze na centraljnoj konzoli između vozača i suvozača.

 

Suvozačevo sjedište opremljeno je senzorom koji će automatski isključivati opciju eventualne aktiavcije vazdušnog jastuka kada se instalira dječija sjedalica. Postoji i sistem koji omogućava automatsko podešavanje visine oslanjanja automobila. Pri velikim brzinama, automobil će se sam spustiti, kako bi se aerodinamička svojstva poboljšala, a potrošnja smanjila. 

Datum objave: 22/10/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook