Naslovna > Vijesti > Policiji isporučeno 25 novih vozila

Škoda centar Bihać

Policiji isporučeno 25 novih vozila

Najzapadniji Škodin ovlašteni partner u BiH preduzeće Škoda centar Bihać isporučio je Ministarstvu unutrašnjih poslova 25 novih automobila...

Škoda centar Bihać je u prvoj polovini jula isporučio 25 vozila Ministarstvu unutrašnih poslova, Unsko-sanskog kantona. U pitanju je 15 modela Fabia, 8 modela Octavia Tour, te po jedna Octavia A5 i Superb.

 


„S najnovijom isporukom nastavljamo uspješnu saradnju sa javnim institucijama Unsko-sanskog kantona. Osim u segmentu prodaje, značajan je uspjeh osvajanje tendera za održavanje i svih ostalih vozila iz voznog parka MUP-a. Našim vjernim kupcima  zahvaljujemo na lojalnosti i povjerenju“, istakao je Erdal Čorbo, direktor Škoda Centar Bihać prilikom primopredaje vozila.

 

 

 

Zbog povoljne cijene, sigurnosti i pouzdanosti Škodini modeli sve više privlače pažnju i postaju tražena flotna vozila, kako na evropskom tako i na bh. tržištu.
„Gama Škodinih modela je u ovom mjesecu proširena i sa novim malim gradskim automobilom Citigo, koji će svojim kvalitetom, ali i pristupačnom cijenom privući pažnju naših kupaca“, zaključio je Erdal Čorbo.
 

Datum objave: 12/07/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook