Naslovna > Vijesti > Praznična ponuda trokrake zvijezde

Mercedes-Benz

Praznična ponuda trokrake zvijezde

U specijalnoj prazničnoj ponudi ovlašteni Mercedes-Benz partner Starline d.o.o. je za kupce u BiH pripremio odličnu akcijsku ponudu prilikom kupovine B-Klase i A-Klase...

Pred kupcima u Bosni i Hercegovini nalazi se specijalna praznična ponuda u kojoj imaju priliku da uštede značajnu količinu novca prilikom kupovine pojedinih modela. Ovlašteni partner Mercedes-Benza Starline d.o.o. je tako omogućio uštede od 8,387 KM prilikom kupovine B-Klase odnosno 8,220 KM prilikom kupovine A-Klase. Unutar praznične ponude nalaze se i druga vozila na lageru, a akcija vrijedi sve do 31. januara.,,Kao Mercedes-Benz kupac možete uživati u odličnim, sigurnim i pouzdanim vozilima, te iskoristiti prednost kvalitetnog i brzog servisiranja, a sve to po povoljnim uslovima“, napominju iz Starline-a. 

 

 


U kompaniji su još dodali da je vozilo moguće kupiti i finansiranjem putem leasinga po izvanrednim uslovima, te pozivaju kupce da iskoriste prazničnu ponudu kako bi obradovali sebe i druge Mercedes-Benz zvijezdom. Nova A-Klasa posjeduje jedinstven sistem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) koji se u potpunosti prilagođava korisniku i njegovom načinu života, te je kao takav idealan izbor za mlade menadžere koji žele vozilo jedinstvene kombinacije sportskog i uzbudljivog dizajna. Sa druge strane nova B-Klasa je dinamičnija, udobnija i sigurnija nego ikad i namijenjena je za porodične avanture, ali i za uživanje u sportskoj vožnji.

Datum objave: 15/12/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook