Naslovna > Vijesti > Pređi sa dopune na postpaid

M:tel povuci pametan potez

Pređi sa dopune na postpaid

Ako želite da vaši razgovori budu još povoljniji, a mobilni internet neograničen, da svaki mjesec uživate u bonusima i da postanete vlasnik modernog smartfona, kompanija Mtel vam nudi idealnu priliku …


Pređite sa prepaid tarife Frend na postpaid do kraja jula 2015. godine i odaberite neku od postpaid tarifa Moj Mix koja vam pruža mogućnost da spakujete svoj personalizovani tarifni paket. Uz ovu postpaid tarifu možete sami da odaberete količinu minuta i poruka koja odgovara vašim potrebama i uz to možete kombinovati i neograničen mobilni internet.

 

Mtel postpaid tarifa Moj Mix omogućava vam i kupovinu nekog od odličnih telefona iz Mtel  ponude po cijeni već od  1KM (sa PDV-om) sa kojim ćete u potpunosti  uživati u bonusima uz nisku pretplatu. Ukoliko se odlučite da u junu pređete sa prepaida na postpaid  i odaberete jedan od telefona iz Mtel ponude dobićete i karticu Kaspersky Internet Security For Android koja će Vam omogućiti sigurno surfanje i pružiti maksimalnu zaštitu telefona od virusa.

 

A od velikog broja telefona iz svoje ponude,  Mtel vam predlaže: Alcatel Pop C7 DualSim,  Alcatel Pop C7 SS, LG Bello, LG L70 Dual, LG L80 koje uz tarifu Moj Mix 25 možete kupiti po cijeni od 1 KM, Sony Xperia M2 kojeg uz tarifu Moj Mix 30 možete kupiti po cijeni od 1 KM, LG G3 32GB kojeg možete kupiti takođe za 1 KM uz tarifu Moj Mix 60, te Sony Xperia Z3 koji uz tarifu Moj Mix 60 može biti vaš po cijeni od 249 KM. M:tel vas poziva da pričate, tipkate i surfate, baš onako kako vama odgovara. Ponuda važi do 31.jula 2015. godine ili do isteka zaliha. U cijene telefona uračunat je PDV. Za više informacija o cijenama i tarifama uređaja iz Mtel ponude posjetite m:tel Web Shop, a za sva dodatna pitanja pozovite 066 10 10 10.

 

m:tel – imate prijatelje!

Datum objave: 01/06/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook