Naslovna > Vijesti > Predstavljen 2013 BMW Concept Active Tourer Outdoor

Sajam automobila u Frankfurtu

Predstavljen 2013 BMW Concept Active Tourer Outdoor

Za snagu ovog automobila zadužen je plug-in hibridni pogon, koji je kombinovan sa 1.5 litarskim benzincem…

BMW je u Frankfurtu predstavio svoj model 2013 Concept Active Tourer Outdoor, koji je nasljednik prošlogodišnjeg koncepta. On bi trebao da nam ukaže na ono što u budućnosti možemo da očekujemo od GT serije 1, u okviru koje će nam biti ponuđene konfiguracije sa pet i sedam sjedišta.

 

Dužina ovog koncpeta iznosi 4350 mm, širina 1833 a visina 1576. Međuosovinsko rastojanje iznosi 2670 mm. Ovaj koncpet takođe odlikuju set 20-inčnih točkova, koji su izrađeni od lake legure. Za snagu automobila zadužen je plug-in hibridni pogon, koji je kombinovan sa 1.5 litarskim benzinskimm otorom. Kao takav, on svu snagu šalje na prednje točkove.

 

Ovaj model moguće je da vozite i u režimu električne vožnje, te je tada moguće preći oko 30 km sa jednim punjenjem. Do “stotke” ubrzava za 8 sekundi, a maskimalna njegova brzina jeste 2000 km/h. Ono što je specifično i što odlikuje ovaj automobil jeste njegova narandžasta boja.

 

Kabina je takođe opremljena najkvalitetnijim materijalim. Unutar putničke kabine nalazi se i 8-inčni ekran koji u svkakom momenu može da nam prikaže važne informacije o statusu hibridnog sistema, ConnectedDrive servise te navigacione sisteme. 

 

Datum objave: 13/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook